Vanwege de aangescherpte corona maatregelen in Frankrijk en de aangekondigde uitbereiding van de quarantaineregels in Nederland bij buitenlands bezoek is het voorlopig niet mogelijk om in te schrijven voor dit evenement. Wij hopen dat de versoepelingen van de regelgeving zowel in Frankrijk als in Nederland voldoende ruimte bieden om in een later stadium alsnog door te gaan met de organisatie van deze fantastische Dutch Fan Camp editie.  Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Stuur ons dan een mail info@dutchfancamp.nl

Veel gestelde vragen

Hieronder zijn de veelgestelde vragen te vinden. Staat je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje.

COVID-19

Wij verwachten, dat we net als vorige zomer weer 'gewoon' naar het buitenland mogen en kunnen kamperen.  Afhankelijk van de geldende maatregelen eind juni, maken wij aanpassingen aan ons activiteitenprogramma.

Wij houden jullie op de hoogte van veranderingen in COVID-19 maatregels. 

Je boeking is bevestigd als de aanbetaling is betaald. 

Indien het evenement geen doorgang kan vinden vanwege corona-maatregelen, dan wordt het volledige bedrag minus de boekingskosten teruggestort.

Voor overige redenen om te annuleren dien je zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

De huidige COVID-19 regels in Frankrijk houden wij goed in de gaten en wij houden jullie op de hoogte van veranderingen. 

 

Groepen

Ja, vanaf 10 personen ontvang je een groepskorting van 10%

Ja, dat regelen we voor je. Geef dit aan bij het inschrijven.

Wij bieden alle activiteiten zowel in groepsvorm als individueel aan. Op deze manier kunnen wij ook maximaal rekening houden met de dan geldende lokale COVID-19 maatregelen.

Ja natuurlijk, naast het fietsen worden er nog veel meer activiteiten verzorgd. Albertville heeft ook een mooie omgeving om te gaan ontdekken.

De camping

Nee, het arrangement wordt aangeboden als totaalpakket. Hierin is ook de camping inbegrepen.

De indeling van de camping is afhankelijk van het aantal boekingen en de verschillende groepsboekingen die wij verwachten.

De arrangementsprijs is voor acht dagen. Er worden geen kortingen toegepast.

Het is wel mogelijk om eerder op de camping aan te komen of later te vertrekken. Daarvoor worden extra kosten gerekend. 

Ja, de hele dag is er controle op de camping en in de nachturen lopen de mensen van de organisatie over het terrein.

Ja, bij alle campingplaatsen is elektriciteit aanwezig en dit zit in de arrangementsprijs. Hiervoor dien je wel een eigen blauwe campingstekker mee te nemen.

Op de camping is een wasmachine aanwezig. Munten hiervoor zijn op locatie bij de organisatie te kopen.

Er is geen binnenstalling voor de fietsen. Buiten op de kampeerplaatsen is voldoende ruimte. Ook zal er 's nachts extra beveiliging op de camping zijn. 

Activiteiten

Op het terrein zal een mecanicien aanwezig zijn, die kan helpen met  mankementen.

Ja, samen met een gerenommeerde lokale partner bieden we verschillende sportieve activiteiten aan in de omgeving. Denk aan raften, rotsklimmen, canyonning en 'via ferrata'.

Zaterdag 3 juli en zondag 4 juli trekt de Tour bij ons de Franse Alpen in. Wij staan in contact met de lokale autoriteiten om op een zo goed mogelijke manier naar de Tour de France te gaan.

Eten & drinken

Tijdens het ontbijt is koffie, thee, water, melk en jus d’orange inclusief. De bar is dagelijks geopend voor frisdranken en alcoholische dranken tegen betaling.

De arrangementsprijs is inclusief ontbijt, lunch en diner. Er worden geen kortingen toegepast.
Het staat je vrij om zelf te kiezen waar je gaat eten.

Wij proberen zoveel als mogelijk mee te denken met jullie dieetwensen. Geef deze vooraf aan ons door. 

We zorgen voor plekken waar je met meerdere mensen kan eten.  Daarnaast kan je ook bij je eigen tent eten.

Natuurlijk is het mogelijk zelf eten & drinken mee te nemen naar de camping. Het is echter niet mogelijk om te barbecueën. 

Contactgegevens

Dutch Fan Camp
Event22 B.V.
Smederij 6
2211 SM Noordwijkerhout
info@dutchfancamp.nl
+31 (0)6-57375716

Dutch Fan Camp is een initiatief van:

event22-logo-wit
DFC-logo-FC-blok-zwartwit

Bekijk nieuws en updates op onze socials: