Vanwege de aangescherpte corona maatregelen in Frankrijk en de aangekondigde uitbereiding van de quarantaineregels in Nederland bij buitenlands bezoek is het voorlopig niet mogelijk om in te schrijven voor dit evenement. Wij hopen dat de versoepelingen van de regelgeving zowel in Frankrijk als in Nederland voldoende ruimte bieden om in een later stadium alsnog door te gaan met de organisatie van deze fantastische Dutch Fan Camp editie.  Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Stuur ons dan een mail info@dutchfancamp.nl

Over ons

Het is al een aantal keer voorbij gekomen, de Nederlandse organisatie van Dutch Fan Camp. Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Dutch Fan Camp is een initiatief van Event22. Event22 is een evenementen- en organisatiebureau, opgericht in februari 2020 (jup, goede timing...). Wij denken in ideeën en dromen over unieke mogelijkheden. Dat maakt dat wij regelmatig tot te gekke concepten komen, die regionaal, nationaal en internationaal uit te rollen zijn. 

Dutch Fan Camp

Aankomende zomer is de eerste editie van Dutch Fan Camp. Wat uniek is aan deze editie, is de timing voor alle schoolvakanties en tijdens de Tour en het EK Voetbal. De uitgelezen kans om met vrienden een weekje te genieten van sport en gezelligheid. 

De volgende editie
Dat betekent echter niet dat dit de enige editie van Dutch Fan Camp is. Dutch Fan Camp is een concept, dat wij ombouwen naar een gelegenheid. Dit maal is het de Tour de France, wellicht volgende editie rondom een Grand Prix of groot voetbaltoernooi. Nederlandse sportfans zijn een enorm gezellige en samenhorige groep, die altijd in zijn voor een feestje. 

Ons team

Een gezellige groep van event-, food- en marketingspecialisten die niet stil kunnen zitten. Dat is hoe je ons het beste kan beschrijven. Wekelijks brainstormen wij met elkaar over de leukste concepten. Een daarvan is Dutch Fan Camp, welke door COVID-19 binnen enkele weken volledig opgetuigd is. 

Martin Kerkvliet

Martin Kerkvliet

Events organiseren en het vermaken van grote groepen mensen zit in mijn bloed. En als mijn collega's me in drie woorden omschrijven, zouden ze: sport, gezelligheid en entertainment noemen. Past perfect bij het Dutch Fan Camp!

Anouk van Wijk

Anouk van Wijk

Met een achtergrond in de Eventorganisatie ben ik bij Dutch Fan Camp volledig op mijn plek. Ik ben verantwoordelijk voor alle fiets-, sportieve-, en non-sportieve activiteiten. Deze week wordt één groot feest, zeker weten.

Joost Kling

Joost Kling

Mijn hoofd draait dagelijks overuren, voornamelijk als sport, events en ondernemen samen komen in een concept. Met het einde van de COVID-19 pandemie in zicht, leek het me dan ook te gek om een fan camp te bouwen deze sportzomer.

Mandy Jansen

Mandy Jansen

Het leven van een Event Manager is al een meer dan een jaar niet meer hoe het moet zijn. Daar gaan we verandering in brengen. Als Event Manager ben ik het aanspreekpunt voor jullie als gast en zorg ik dat alles goed geregeld is.

Marije Diek

Marije Diek

Als oorspronkelijke horeca-fanaat deins ik niet terug voor een toffe organisatorische uitdaging. Tijdens de COVID-19 pandemie ligt mijn focus volledig op het Dutch Fan Camp, een project wat me enorm veel plezier geeft.

Pieter Verkade

Pieter Verkade

Ik ben een entertainer pur sang. Ik ga er dan ook voor zorgen dat Dutch Fan Camp een feest voor jullie als gasten word. Naast dat ik 's avonds voor de sfeer zorg, zorg ik overdag dat alle praktische zaken kloppen.

Contactgegevens

Dutch Fan Camp
Event22 B.V.
Smederij 6
2211 SM Noordwijkerhout
info@dutchfancamp.nl
+31 (0)6-57375716

Dutch Fan Camp is een initiatief van:

event22-logo-wit
DFC-logo-FC-blok-zwartwit

Bekijk nieuws en updates op onze socials: