Vanwege de aangescherpte corona maatregelen in Frankrijk en de aangekondigde uitbereiding van de quarantaineregels in Nederland bij buitenlands bezoek is het voorlopig niet mogelijk om in te schrijven voor dit evenement. Wij hopen dat de versoepelingen van de regelgeving zowel in Frankrijk als in Nederland voldoende ruimte bieden om in een later stadium alsnog door te gaan met de organisatie van deze fantastische Dutch Fan Camp editie.  Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Stuur ons dan een mail info@dutchfancamp.nl

Het boekingsproces

De leukste en sportiefste reis van deze zomer kan al bijna in de agenda's, maar we zijn er nog niet helemaal. Het boeken én zo reserveren van jullie plekken is nog best belangrijk, want vol=vol.

Belangrijk in het boekingsproces:
- Het arrangement kost € 565,00 per persoon.
- Per boeking bedragen de boekingskosten €25,00 euro.
- Binnen twee werkdagen na je boeking ontvang je een bevestiging én factuur voor de aanbetaling.
- Je boeking is pas definitief zodra de aanbetaling is ontvangen.
- De aanbetaling betreft 50% van het totaalbedrag. Het restant van 50% wordt 30 dagen voor aanvang van de Dutch Fan Camp gefactureerd.

Met het invullen van onderstaand formulier bevestig je dat je de reis voor het geselecteerde aantal personen wilt boeken, dat je een betalingsverplichting aangaat én dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden. 

Het is zover; je gaat boeken!​


  Contactgegevens

  Dutch Fan Camp
  Event22 B.V.
  Smederij 6
  2211 SM Noordwijkerhout
  info@dutchfancamp.nl
  +31 (0)6-57375716

  Dutch Fan Camp is een initiatief van:

  event22-logo-wit
  DFC-logo-FC-blok-zwartwit

  Bekijk nieuws en updates op onze socials: