Vanwege de aangescherpte corona maatregelen in Frankrijk en de aangekondigde uitbereiding van de quarantaineregels in Nederland bij buitenlands bezoek is het voorlopig niet mogelijk om in te schrijven voor dit evenement. Wij hopen dat de versoepelingen van de regelgeving zowel in Frankrijk als in Nederland voldoende ruimte bieden om in een later stadium alsnog door te gaan met de organisatie van deze fantastische Dutch Fan Camp editie.  Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Stuur ons dan een mail info@dutchfancamp.nl

Wat is Fan Camp Albertville?

Een heerlijke week met vrienden. Vanaf 27 juni tot 5 juli is Fan Camp Albertville de eerste editie van het Dutch Fan Camp. Dit keer staat de Tour de France centraal. Lekker buiten de vakantie, met alleen maar Nederlandse sportfans. 

Samen sport kijken op het Oranje Plaza

Elke dag wordt er op ons Oranje Plaza op groot scherm sport uitgezonden. Van de Tour de France en het EK Voetbal hoef je niks te missen.

Dagelijkse outdoor-activiteiten

In samenwerking met lokale organisatoren hebben we, naast het fietsen, een tof activiteitenprogramma op kunnen zetten. Dit is op locatie te boeken. Denk hierbij aan raften, bergbeklimmen, canyoning en het nog wat onbekendere 'via ferrata'. Te boeken op locatie.

Nederlandse organisatie

Deze week bouwen wij op camping Les Adoubes Fan Camp Albertville. Wij staan de hele dag klaar voor jullie vragen en opmerkingen. Lekker in het Nederlands.

Drie maaltijden per dag

Wij verzorgen een lekker en gevarieerd ontbijt, lunch en diner. Drinken tijdens het ontbijt is inclusief. Vanaf de middag is de bar geopend.

Groepsboekingen zijn mogelijk

Wij houden rekening met alle groepsboekingen. Boek je met vrienden? Dan sta je met en naast elkaar op de camping.

Fietsroutes in diverse niveaus

Wij bieden een grote diversiteit aan fietsroutes. Getest door onze organisatie. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te openen in de GPS-app.

De Tour de France in real life

Het kan ook niet anders dan dat wij ook een bezoek aan de Tour-etappe organiseren. Zaterdag 3 juli en zondag 4 juli trekt de Tour bij ons de Franse Alpen in. Wij staan in contact met de lokale autoriteiten om op een zo goed mogelijke manier naar de Tour de France te gaan.

Speciale fiets-faciliteiten

Wij hebben nagedacht over alle faciliteiten voor een fietsvakantie. Denk aan een speciale plaats om je fiets te onderhouden en schoon te maken na een rit door de bergen. Ook is er een mecanicien aanwezig.

De winkel voor je wielerspullen

Wij zorgen, buiten de pakketreis, voor alle accessoires en benodigdheden voor dé fietsvakantie.

Het Dutch Fan Camp sportshirt

Dit unieke event vraagt om een uniek souvenir. Jullie ontvangen een mooi sportshirt, speciaal gemaakt voor Fan Camp Albertville.

Boek je reis!

De KOM-reis (King Of the Mountain)

Elke dag zijn er nieuwe routes om te fietsen. Gemaakt en getest door onze organisatie. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te openen in de GPS-app en lekker te gaan fietsen. Voor elk niveau zijn er opties, van heuvelachtige ritten door het dal tot lange klimroutes. Wij faciliteren ook wat je nodig hebt tijdens of na het fietsen. Een monteur of je fiets even goed schoonmaken? Wij staan op de camping voor je klaar en helpen je waar mogelijk.

o Toegang van zondag 27 juni t/m maandag 5 juli
o Campingplaats 
o Ontbijt, lunch en diner (incl. dranken bij het ontbijt)
o Inclusief diverse fiets routes
o Inclusief alle ondersteuning voor fiets-activiteiten
o Inclusief deelname aan activiteiten op ons Oranje Plaza

Nu voor € 565,00 per persoon

De sportieve activiteiten

We zijn natuurlijk met zijn allen in de Alpen om te fietsen en actief te zijn in de Franse natuur.

Het fietsprogramma

Wij bieden een grote diversiteit aan fietsroutes. Getest door onze organisatie. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te openen in de GPS-app. Voor elk niveau zijn er opties, van een heuvelachtige rit van enkele uurtjes tot een bergrit van de buitencategorie. Wij hebben nagedacht over alle faciliteiten voor een fietsvakantie. Denk aan een speciale plaats om je fiets te onderhouden en schoon te maken. Ook is er een mecanicien aanwezig.

Outdoor activiteiten

In samenwerking met de lokale organisatoren hebben we ook naast het fietsen een tof activiteiten-programma op kunnen zetten. Elke dag is er keuze uit één van deze activiteiten*: raften, bergbeklimmen, canyoning (tokkelen, wandelen en glijden door de kloven) en 'via ferrata' (horizontaal klimmen en wandelen langs steile rotswanden). *Deze activiteiten zijn niet in de reis inbegrepen en dienen los op locatie te worden geboekt.

Programma Oranje Plaza

Wat betreft sport is de timing van de Fan Camp Albertville helemaal perfect. Elke dag wordt er op ons Oranje Plaza op groot scherm sport uitgezonden. Van de Tour de France en het EK Voetbal hoef je niks te missen.

DatumTour de FranceWK Voetbal
Zondag 27 juni Etappe Perros-Guirec – Mûr-de-Bretagne (Heuvelrit) Achtste finales (18.00 uur en 21.00 uur)
Maandag 28 juni Etappe Lorient – Pontivy (Vlakke rit) Achtste finales (18.00 uur en 21.00 uur)
Dinsdag 29 juni Etappe Redon – Fougères (Vlakke rit) Achtste finales (18.00 uur en 21.00 uur)
Woensdag 30 juni Etappe Changé – Laval (Individuele tijdrit) -
Donderdag 1 juli Etappe Tours – Châteauroux (Vlakke rit) -
Vrijdag 2 juli Etappe Vierzon – Le Creusot (Heuvelrit) Kwart finales (18.00 uur en 21.00 uur)
Zaterdag 3 juli Etappe Oyonnax – Le Grand Bornand (Bergetappe) Kwart finales (18.00 uur en 21.00 uur)
Zondag 4 juli Etappe Cluses – Tignes (Bergetappe) -
Maandag 5 juli Rustdag in Albertville -

Camping Les Adoubes

In de welbekende stad Albertville, ligt aan het water camping Les Adoubes.
Deze week bouwen wij camping Les Adoubes om tot Fan Camp Albertville. Een echte sportcamping, voor en door Nederlandse fiets- en sportfans. En nog belangrijker, met alle faciliteiten en activiteiten voor jou als sporter en sportfan.

Moderne camping

Een mooie, in de natuur gelegen camping. Met mogelijkheden voor campers, caravans en tenten. Alle faciliteiten die je van een camping verwacht, zijn ook hier aanwezig!

In het leuke Albertville

Naast dat de stad bekend is van de Tour, is het ook leuk om hier een dagje door te brengen. Met leuke winkels, restaurants en natuurgebieden.

Contactgegevens

Dutch Fan Camp
Event22 B.V.
Smederij 6
2211 SM Noordwijkerhout
info@dutchfancamp.nl
+31 (0)6-57375716

Dutch Fan Camp is een initiatief van:

event22-logo-wit
DFC-logo-FC-blok-zwartwit

Bekijk nieuws en updates op onze socials: