skip to Main Content
info@dutchfancamp.nl | (+31) 6 12345678

Een volledig verzorgde week met vrienden, waarbij elke dag zowel een fiets- als een non-fiets activiteit wordt gefaciliteerd. Denk aan jullie eigen tijdrit, bergetappe, kanoën, raften en canyonning bijvoorbeeld. Wees niet bang, ook voor de rustige activiteiten wordt gezorgd. 

Elke dag is de finish van de Tour de France op grote schermen te zien, gevolgd door het WK voetbal én de Grand Prix!

Als wij volledig verzorgd zeggen, dan bedoelen we dat ook. Overal wordt aan gedacht. Ontbijt, (sport)lunch en diner. Nachtelijke beveiliging voor jullie spullen. Een winkel met sportsupplementen- en materialen. Een masseur voor de pijntjes. Een monteur voor de fietsen.

Tijdens deze week vindt ook de Tour de Dutch plaats, een heuse fiets-competitie binnen onze fan camp. Met als hoofdprijs, hoe kan het ook anders: een nieuwe fiets (t.w.v. 1000 euro).

Faciliteiten
De gehele camping wordt overgenomen door ons. Met Nederlandse begeleiding, alles wat je nodig hebt voor het fietsen en drie maaltijden per dag.

De reis
De hele week, inclusief (bijna) alles, is beschikbaar voor één prijs. Kom je met een groep (groter dan) tien personen? Dan krijg je een hele leuke korting! Let op: vol=vol.

Activiteiten
Naast de fietsroutes bieden wij ook te gekke outdoor-activiteiten aan. En elke dag wordt er op groot scherm sport uitgezonden. De Tour de France, het EK Voetbal en de Grand Prix.

Back To Top